Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η ΙΣΤΟΡΙΑ


Έτος 2015

Ο συνεχόμενος πόλεμος για την επικράτηση πάνω από τα κοιτάσματα ενέργειας οδήγησε σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο μεταξύ θρησκειών και πολιτισμών .

Η υπερκαταναλωτική Δυτική κοινωνία της απομύζησης και καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος ενάντια στον φονταμενταλισμό και την συντηρητική άποψη των Ανατολικών θεοκρατικών κοινωνιών με ένα κοινό σύνορο στην τελευταία μεγάλη φλέβα ενέργειας, με πρόσχημα τι άλλο?

Την ίδια την πίστη!

Και για τις δύο πλευρές ,ο αντίπαλος είναι πάντα ο άπιστος! ...



''Πες πιστοί
Δε λατρεύω αυτούς που λατρεύετε
Ούτε εσείς λατρεύετε αυτόν που λατρεύω εγώ
Ούτε λατρεύω αυτούς που λατρεύετε
Ούτε εσείς λατρεύετε αυτόν που λατρεύω εγώ
Λατρέψτε τη θρησκεία σας και αφήστε με να
λατρέψω τη δική μου.’’
(Ιερό Kοράνι,Κεφ.109 Σουράτ ελ Καφερούν)


Κάπου στη Μέση Ανατολή... στο κοντινό μέλλον...

Η εταιρία  NASCOIL έχει πλέον ρευστοποιήσει τις μετοχές της και ανήκει πια σε ένα αραβικό found το οποίο εκμεταλλεύεται ένα από τα τελευταία μεγάλα κοιτάσματα αργού πετρελαίου στη Μέση Ανατολή. Λόγω της μεγάλης στρατηγικής σημασίας.

Οι Δυτικοί έχουν ξεκινήσει την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων με σκοπό να καταλάβουν τις πετρελαιοπηγές, οι οποίες φυλάσσονται από μισθοφόρους της Dark Water.

Οι Ανατολικοί από τη μεριά τους καθοδηγούμενοι από τον αρχηγό τους  και τους δύο υπαρχηγούς του, έχοντας φτιάξει ένα σύμπλεγμα από 6 έως 8 μικρών σταθμών (κρυσφύγετα) στην ευρύτερη περιοχή και έχοντας οργανώσει τρεις ομάδες κρούσης, είναι έτοιμοι να διώξουν τους άπιστους από τη περιοχή τους.

Οι Δυτικοί, γνωρίζοντας ότι το κέντρο του εχθρού είναι ο αρχηγός, έχουν ετοιμάσει μια επίλεκτη ομάδα ελεύθερων σκοπευτών με αποστολή την εξόντωσή του, ώστε να πάψει η επιρροή του στους Μισθοφόρους τους οποίους θα είναι εύκολο πια να τους πάρουν με το μέρος τους και να γυρίσουν το παιχνίδι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου